Pohjantähden alla "Minun uskontoni on ystävällisyys" - Dalai Lama ja minä

Hyvien ihmisten juhla

Syrjintäpolitiikan ja rasismin nujertamiseen tarvitaan yhteishenkeä. Suvikset, rasistit, teistit ja ateistit pitää saada saman pöydän ääreen rikkomaan ideologisia ja uskonnollisia rajoja, nostamaan ystävyyden maljoja ja laulamaan yhteisiä lauluja.

 

Projekti “Hyvien ihmisten juhla” on musiikillinen performanssi ja poliittinen kulttuuritapahtuma, jonka on tarkoitus kiertää kyliä ja toreja niin kauan, kunnes opimme sietämään toisiamme.

 

Hyvien ihmisten juhlan tarkoituksena on puhaltaa ystävyyden henkeä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta eri ikäisten ja erimielisten Suomessa asuvien etnisten ja kansallisten ryhmien ja yksilöiden kesken. Juhlan tavoitteena on kannustaa erilaisia ihmisiä tutustumaan toisiinsa.

 

Hyvät lukijat, toivon saavani Hyvien ihmisten juhlaprojektiin liittyviä ehdotuksia, kysymyksiä ja kannustusta kaikenkarvaisilta kaduntallaajilta, jyväjemmareilta ja kaikilta hyviltä ihmisiltä joita kiinnostaa yhteistyön, ystävyyden ja myötätunnon lisääminen ihmisten kesken.

 

Elina (Lena) Moustgaard

 

 

Alla muutama näyte kotimaisesta maailmanmusiikista ja artisteista, mutta myös lukijain ohjelmaehdotuksia otetaan mielellään vastaan, erityisesti performanssiesitysten osalta:

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=WeUDtDeens8

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=rSJIguLKsfM

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=YoP8liFXVNw&feature=plcp&context=C33700cfUDOEgsToPDskL9lO-ZTr8m-SwFaFDBXg2e

 

 

 

Sana on vapaa blogin kommenttiosastossa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.